latest Post

Upwork J2ME Test Answers



1. Which of the following are not supported by the CLDC 1.1 VM?
 Answers: • Float calculations

 2. Which of the following is not addressed by MIDP?
 Answers: • All of the above are addressed

 3. Which of the following are Java ME profiles?
 Answers: • MIDP


 4. What will happen on attempting to compile and run the following code?

 public class ERMidlet extends MIDlet implements CommandListener, Runnable
 {
 private Display mDisplay;
 private Form myForm;
 private Command exitCommand;
 private StringItem myString;

 ERMidlet()
 {
 myForm = new Form("Expert Rating Exam");
 exitCommand = new Command("Exit",Command.EXIT, 0);
 myString = new StringItem("15");
 myForm.append(myString);

 myForm.addCommand(exitCommand);
 myForm.setCommandListener(this);

 }

 public void startApp()
 {
 mDisplay = Display.getDisplay(this);
 mDisplay.setCurrent(myForm);
 }

 public void commandAction (Command c, Displayable s)
 {
 destroyApp(false);
 notifyDestroyed();
 }

 public void run()
 {
 }

 public void pauseApp()
 {
 }

 public void destroyApp(boolean unconditional)
 {
 }

 }
 Answers: • It will display 15 on the devices screen

 5. Which of the following is not a characteristic features of the target devices of CDLC?
 Answers: • They support the complete JVM specification

 6. Which of the following profile is supported by CLDC?
 Answers: • MIDP

 7. The constant to create a modal alert is:
 Answers: • Alert.FOREVER

 8. The version of CLDC in a JAD file can be known by the:
 Answers: • MIDlet-Configuration

 9. The RecordStore can be shared among multiple MIDlets.
 Answers: • True

About sandesh saini

sandesh saini
Recommended Posts × +

0 comments:

Post a Comment